Feministen Nederland nl

Door HertogJan op zaterdag 11 juli 2020 14:52 - Reacties (32)
Categorie: TFiF, Views: 5.141

https://tfif.nl

Volgende: TFiF 07-07 TFiF

Reacties


Door Tweakers user i-chat, zaterdag 11 juli 2020 20:11

of je post gewoon eens iets nuttigs, iets interessants of iets 'leerzaams' of iets spraakmakends,

trouwens the future, the past the present its all just people fucking and woman carrying babies
until men start being pregnant the future wont change

De natuur heeft de mens gemaakt zodat ie het best kan overleven, mannen en vrouwen zijn niet gelijk, mannen rennen harder, schaatsen verder, vechten harder lopen in het leger met zwaardere bepakking. en lopen als zielige hondjes naar (hun/de) vrouwen te kwijlen betalen de rekening en houden de deur open.

ik snap niet wat vrouwen nou precies dwars zit, het is niet onze (mannelijke) schuld dat jullie 9 maanden met een kind in je buik zitten, het is ook niet onze schuld dat jullie daardoor die promotie mislopen en als jullie ECHT precies het zelfde werk doen (en dezelfde zware zak op je rug tillen in bijv de bouw) dan verdienen jullie natuurlijk precies het zelfde als jullie mannelijke collega daar zal ik hoogstpersoonlijk voor vechten. MAAR als je mamma verlof hebt omdat je kind ziek is, of omdat je zwanger bent of omdat vrouwen nu eenmaal een extra dag vrij willen... hou dan ook gewoon je mond en zeur niet


en websites als tfif - maken me misselijk BAH 8)7

Door Tweakers user IStealYourGun, zaterdag 11 juli 2020 21:56

i-chat wrote on Saturday 11 July 2020 @ 20:11:
De natuur heeft de mens gemaakt zodat ie het best kan overleven, mannen en vrouwen zijn niet gelijk, ...

ik snap niet wat vrouwen nou precies dwars zit, het is niet onze (mannelijke) schuld dat jullie 9 maanden met een kind in je buik zitten, het is ook niet onze schuld dat jullie daardoor die promotie mislopen en als jullie ECHT precies het zelfde werk doen... MAAR als je mamma verlof hebt omdat je kind ziek is, of omdat je zwanger bent of omdat vrouwen nu eenmaal een extra dag vrij willen... hou dan ook gewoon je mond en zeur niet
https://tweakers.net/foto...ZoVAaS4bWE8uq4d9ZkNcx.jpg

Doe jezelf een plezier en begin eens met het volgen van enkele feministische groepen of lees op zijn minst eens de Wikipedia pagina over feminisme. Feminisme gaat dan ook over emancipatie.

En je 2e deel van je betoog is niet alleen een belediging voor veel vrouwen, maar ook veel mannen. Om te beginnen combineren veel vrouwen hun zwangerschap perfect met hun job als dit technisch of medisch verantwoord is. Daarnaast hebben (goede) vaders tegenwoordig een veel actievere rol in de opvoeding en zullen die ook af en toe thuis blijven voor hun ziek kind of gaan die part time gaan werken (al dan niet ten voordele van de carrière van de vrouw).

Het gaat hem bij feminisme over het krijgen van die kansen, niet alleen als vrouw, maar ook als man.

Astu: https://www.youtube.com/watch?v=i1h39euTf4k

[Reactie gewijzigd op zaterdag 11 juli 2020 21:58]


Door Tweakers user JKen, zondag 12 juli 2020 10:08

Geweldig die feministen.
Dankzij hun zijn de huizen twee keer zo duur geworden en moeten nu beide orders van een gezin werken om rond te kunnen komen. Dit is voor beide een achteruitgang.

Door Tweakers user lightstyle, zondag 12 juli 2020 10:23

JKen wrote on Sunday 12 July 2020 @ 10:08:
Geweldig die feministen.
Dankzij hun zijn de huizen twee keer zo duur geworden en moeten nu beide orders van een gezin werken om rond te kunnen komen. Dit is voor beide een achteruitgang.
Lolbroek

Door Tweakers user Ramon 73, zondag 12 juli 2020 11:22

Vrouw aan de haard, zoals het ooit was. Meer banen voor mannen, geen gedoe met kinderopvang, einde aan zwartwerkende poetsvrouwen, minder auto's op de weg, lagere hypotheken.
Wil je als vrouw niet achter de haard zitten en huisvrouw zijn? Dan neem je maar geen kinderen. Vroeger als kind kreeg ik bij het winkelen maar 1 keuze: Ijsje, speelgoedje of ritje op draaimolentje. Er was maar 1 keuze, niet meer. Keuze gemaakt, lol gehad, en dan niet zeuren dat je nog iets wilt.

Bedenk dus of je voor carriere of kind kiest, allebei kan niet (tenzij je zoveel verdient dat je alle thuiswerkzaamheden kunt uitbesteden....). Met 1 inkomen net genoeg voor de normale lasten op dit moment? Dan geen kinderen...

Tegenwoordig willen mensen álles tegelijk. En 3x jaarlijks met vakantie, twee auto's, duur huis, twee kinderen etc etc. En maar klagen dat ze nergens tijd voor hebben, geen rust krijgen.

*vrouw aan de haard kun je ook vervangen door man aan de haard natuurlijk. Als de vrouw beter af is om voor een werkgever te werken, dan kan de man voor het huishouden zorgen. En eender hoe, parttime baan van thuis uit kan altijd nog, kwestie van goed plannen.

[Reactie gewijzigd op zondag 12 juli 2020 11:50]


Door Tweakers user Blokker_1999, zondag 12 juli 2020 12:18

Ik had echt gehoopt dat men hier op deze site toch iets vooruitstrevender was.

Je hebt zelf niet gekozen om geboren te worden als jongen of meisje maar volgens sommige moet je je er wel gewoon bij neerleggen. Dat is niet hetzelfde als zeggen dat mensen die in armoede geboren zijn niet moeten klagen over het gebrek aan luxe dat de rijken moeten hebben.

Iedereen verdient dezelfde kansen in het leven. Blank of zwart, arm of rijk, man of vrouw, ... het maakt niet uit. Iedereen moet dezelfde kansen kunnen krijgen in het leven.

Door Tweakers user Luctia, zondag 12 juli 2020 14:02

Ik weet niet wat je doel was, maar die website is zo'n beetje leeg, dus ik denk niet dat het veel helpt om die hier te posten. En waarom is je "about" sectie in het Chinees?

Door Tweakers user Nopheros, zondag 12 juli 2020 15:09

Wat een onzin blog zeg, gaat eerder in de richting van spam. Echter is de site zo leeg dat je het moeilijk spam kunt noemen :O

Door Tweakers user david_again, zondag 12 juli 2020 16:00

The future is [...] maar ondertussen is de website gemaakt door een man. Oh wat zeg ik nou, misschien ben jij één van de andere 94 genders.

Je zegt dus dat er geen toekomst is voor mannen. Wat een domme en discriminerende gedachte, als je dit echt gelooft. Dat je je zo laat beïnvloeden door de media.

Meer gelijkheid! Dus ook meer vrouwen in de mijnbouw, meer vuilnisvrouwen, meer vrouwen op een olieplatform, meer vrouwelijke stratenmakers, meer vrouwelijke verhuizers, meer vrouwelijke onderwater lassers, meer vrouwelijke riool-werkers... Maar daar hoor je ze nooit over.
En laat het verplicht worden dat 50% van de kraamhulpen mannen moeten zijn in de toekomst. 8)7

The future is [...], met allemaal een eigen onlyfans account bedoel je.

[Reactie gewijzigd op zondag 12 juli 2020 16:31]


Door Tweakers user Moby, zondag 12 juli 2020 18:02

Voor je volgende blog graag een samenvatting, TLDR.

Door Tweakers user JKen, maandag 13 juli 2020 07:50

Blokker_1999 wrote on Sunday 12 July 2020 @ 12:18:
Ik had echt gehoopt dat men hier op deze site toch iets vooruitstrevender was.

Je hebt zelf niet gekozen om geboren te worden als jongen of meisje maar volgens sommige moet je je er wel gewoon bij neerleggen. Dat is niet hetzelfde als zeggen dat mensen die in armoede geboren zijn niet moeten klagen over het gebrek aan luxe dat de rijken moeten hebben.

Iedereen verdient dezelfde kansen in het leven. Blank of zwart, arm of rijk, man of vrouw, ... het maakt niet uit. Iedereen moet dezelfde kansen kunnen krijgen in het leven.
Klopt, als je niet tevreden hebt dan kan je ook zo geslachts veranderingen ondergaan.

Wat is er mis mee om te accepteren hoe je zelf bent? En geluk zit niet in de kansen die je krijgt, maar in de mentaliteit om de kansen aan te grijpen die je krijgt in plaats te kijken naar de kansen die je niet hebt.

Zowel aan man zijn, als een vrouw zijn of getint zitten voordelen. Een pessimist zal altijd naar de nadelen kijken en klagen.

[Reactie gewijzigd op maandag 13 juli 2020 07:51]


Door Tweakers user YourMom, maandag 13 juli 2020 09:37

Alhoewel ik de extremistische uitschieters van feminisme hoogst belachelijk kan vinden in hun redenering, moet ik zeggen dat dit tekstje niet veel goeds doet om ietwat niveau in het debat te houden.

PS: als je in een andere taal wil typen doe het dan goed of hou je bij NL: "women carrying babies", niet woman, je was met "men" in het meervoud begonnen, hou dat dan aan. Maar toegegeven: I'm nitpicking.

Inhoudelijk heb ik het gevoel dat er iets van je maag moest? Heb je een blauwtje gelopen of ben je een jobaanbieding kwijt aan een vrouw? weet het niet, maar zo leest het.

Uiteraard is niet alles aan feminisme maar goed omdat, als je toevallig een penis hebt en je durft een andere mening te hebben, je door fundamentalistische feministen als misogyn wordt gezien, er zijn verschillen, da's compleet logisch, je wint er niks mee als vrouw door dat niet in te zien.

Maar een paar dingen die me toch tegen de schenen stoten in je tekstje: "mamma verlof" 1) kan het wat minder neerbuigend?
2) je schuift het naar voor als een privilege voor vrouwen terwijl het dat niet is, ik bedoel: er bestaat zoiets als vaderschapsverlof ook, en ouderschapsverlof als sowieso niet-discriminerend verlof, los voor het geslacht van de ouder die het opneemt.

Er bestaan voldoende equivalenten voor mannen dus geen idee waarom je dit naar voor schuift als privilege voor vrouwen, je klinkt als een ouderwetse fabrieksbaas die iets tegen vrouwen heeft en het liefst van al zou hebben dat ze geen mening hebben en zwijgen.

En over de gelijkheidsvoorbeelden die je poneert: ach ja, tuurlijk zijn mannen en vrouwen niet gelijk, onze fysiologie is totaal anders en gemiddeld gezien heeft de doorsnee man meer spierkracht, meer drang om risico te nemen,...

Maar dat hoeft toch geen reden te zijn om vrouwen minder te betalen: wanneer zij in de bouwsector een kleinere lading torsen (om het nu eens even heel zwart-wit te gaan stellen met jouw voorbeeld), dan doet ze wellicht even veel moeite als een man die een zwaardere lading torst. Het excuus om vrouwen minder uit te betalen voor minder geleverd werk slaat dus nergens op en is een compleet misogyn overblijfsel uit een patriarchaal maatschappelijk verleden, waarin alles bepaald werd door mannen met een meerderwaardigheidscomplex en geen al te respectvolle mening over vrouwen.

Door Tweakers user YourMom, maandag 13 juli 2020 10:20

JKen wrote on Sunday 12 July 2020 @ 10:08:
Geweldig die feministen.
Dankzij hun zijn de huizen twee keer zo duur geworden en moeten nu beide orders van een gezin werken om rond te kunnen komen. Dit is voor beide een achteruitgang.
Voor jou is dat de schuld van feministen.

Voor iemand anders is het de schuld van de socialisten.

...of de communisten...

Voor nog anderen is dat de schuld van de groenen

...van de migranten...

...of van de holebi's...


...begin je een patroon te zien?

...Misschien eens wat grijze massa gebruiken om je terdege te informeren over waarom huizen steeds duurder worden i.p.v. het simplistische vingertje naar één groep te wijzen. Hint: zo simpel en unilateraal is het helaas niet. ;)

Door Tweakers user Caseum, maandag 13 juli 2020 12:53

Ik moet zeggen dat de reacties op de post vermakelijker zijn als de post zelf dit keer.

De man/ vrouw (/overig) discussie zal vrees ik niet zo 1,2,3 uit de lucht zijn.

Door Tweakers user rickboy333, maandag 13 juli 2020 13:47

Ik ben vooral voor gelijkheid tussen man en vrouw. Een vrouw kan ook beton draaien, stenen sjouwen, en de tuin doen.

Als wij kinderen hebben dan wil ik best de poepluier verschonen als mijn vrouw dan maar het houd gaat hakken. Prima, vind ik geen probleem. Mijn vrouw mag me best trakteren en mijn deur openhouden en mijn jas aannemen, Geen probleem. Dat doe ik graag een keertje terug. Ons huis bouwen we samen. Zij doet de balken zagen en monteren, ik doe wel schilderen. Allemaal geen probleem. Het toilet kan ze ook mooi monteren, dan doe ik wel de kleren naaien. En als een vrouw ooit mijn kindje bedreigt dan sla ik die zonder enige medeleven net zo hard op haar gezicht als dat ik met een vent zou doen.

Ik vind gelijkheid tussen man en vrouw prachtig. Zolang de vrouw ook de lasten draagt en niet alleen de lusten die bij gelijkheid komt kijken. Maar helaas zijn er een hoop ''feministen'' die toch weer terugkruipen in hun vrouwenrol als er ''mannenwerk'' gedaan moet worden.

Door Tweakers user Caseum, maandag 13 juli 2020 14:37

Laatst las ik ergens dat er uit onderzoek bleek dat er niet veel vrouwen aan de top staan.
Hierover waren de vrouwen uiteraard ontevreden.

Maar hoe zit dat met de verdeling onderaan de ladder?
Volgens mij word die ook aardig door de mannen vertegenwoordigd.

Door Tweakers user TepelStreeltje, maandag 13 juli 2020 14:54

Heeft Kain_Niak nickchange gedaan ofzo?
Wat een bullshit!
Gelukkig zijn de comments wel vermakelijk :Y)

Door Tweakers user Gateron, maandag 13 juli 2020 17:07

Wat een bagger website zelfs zonder enige kennis kan ik een beter website in elkaar flatsen in een uur of twee. De slogan slaat ook nergens op geeft mij niet de impressie van gelijkheid.

Door Tweakers user Nature, dinsdag 14 juli 2020 11:44

Caseum wrote on Monday 13 July 2020 @ 14:37:
Laatst las ik ergens dat er uit onderzoek bleek dat er niet veel vrouwen aan de top staan.
Hierover waren de vrouwen uiteraard ontevreden.

Maar hoe zit dat met de verdeling onderaan de ladder?
Volgens mij word die ook aardig door de mannen vertegenwoordigd.
Je ziet in landen die veel gelijker zijn dan NL zoals Burundi, Namibië, Zuid-Afrika, Rwanda dat vrouwen vracht bovenop hun hoofd dragen, misschien dat we dat hier kunnen invoeren en dat vrouwen hier onderin ook beter mee kunnen komen.
Gelijkheid is zo hoog daar dat mannen vrijwel niets meer hoeven te doen.

https://nos.nl/artikel/21...-tussen-man-en-vrouw.html

[Reactie gewijzigd op dinsdag 14 juli 2020 11:46]


Door Tweakers user nst6ldr, dinsdag 14 juli 2020 12:42

TepelStreeltje wrote on Monday 13 July 2020 @ 14:54:
Heeft Kain_Niak nickchange gedaan ofzo?
Wat een bullshit!
Gelukkig zijn de comments wel vermakelijk :Y)
Ik zat hetzelfde te denken, volgens mij is dit Kain_niaK.

Door Tweakers user sdevos13, dinsdag 14 juli 2020 15:51

Wauw. Die reacties hier.

Door Tweakers user HertogJan, dinsdag 14 juli 2020 16:20

Godverdomme wat zijn mannen kut.

Door Tweakers user w1z13, dinsdag 14 juli 2020 17:57

HertogJan wrote on Tuesday 14 July 2020 @ 16:20:
Godverdomme wat zijn mannen kut.
Daar komt de werkelijke aap uit de mouw.

Door Tweakers user HertogJan, dinsdag 14 juli 2020 19:28

En fuck Twitter.

Door Tweakers user kevinr1, woensdag 15 juli 2020 00:00

"The history was made by men. The future will be made by men and woman, who will try to be a man." - Male Power

Dit is toch pittig hilarisch. - https://tfif.nl/TFiF-Gastenboek/

Door Tweakers user stuiterveer, woensdag 15 juli 2020 12:56

HertogJan wrote on Tuesday 14 July 2020 @ 16:20:
Godverdomme wat zijn mannen kut.
En hoppa, daar gaan we. Feminisme is niet "mannen zijn kut, vrouwen zijn beter", maar (sociale) gelijkheid voor beide sekses. Daar zit hem ook de kromheid van je slogan. Daarnaast, de reacties van de bizar kleine subset aan mannen hier zijn niet representatief voor het geslacht zelf (laten we overigens niet vergeten dat het geslacht niet uitmaakt voor de onzin die iemand kan spuwen, ik heb ook genoeg vrouwen rare dingen horen zeggen of zien doen). Discriminatie ten top, goed bezig. Let ook vooral niet op de mensen die iets positiefs zeggen over je idealen, want die mannen zijn natuurlijk ook gewoon kut. Hoe durven ze positief te antwoorden!

En natuurlijk ga je domme berichten krijgen als je zo weinig "info" plaatst en dan de reacties opengooit. Wat verwacht je dan, dat iedereen maar "ja" en "amen" roept terwijl je overkomt als een troll?

[Reactie gewijzigd op woensdag 15 juli 2020 13:09]


Door Tweakers user Caseum, woensdag 15 juli 2020 14:43

Maar gewoon puur objectief gekeken.

De site is niet beter te omschrijven als waardeloos.
- Alleen een slider als homepage.
- Een gigantisch groot menu waar je alleen maar ergens heen kunt navigeren als je precies op de tekst klikt..

Door Tweakers user Weltschmerz, woensdag 15 juli 2020 17:01

Ramon 73 wrote on Sunday 12 July 2020 @ 11:22:
[...]
Vroeger als kind kreeg ik bij het winkelen maar 1 keuze: Ijsje, speelgoedje of ritje op draaimolentje. Er was maar 1 keuze, niet meer. Keuze gemaakt, lol gehad, en dan niet zeuren dat je nog iets wilt.

[...]

Tegenwoordig willen mensen álles tegelijk. En 3x jaarlijks met vakantie, twee auto's, duur huis, twee kinderen etc etc. En maar klagen dat ze nergens tijd voor hebben, geen rust krijgen.
Die mensen van tegenwoordig kregen vroeger dus niet die keuzes. Als je je ergert aan de mens van nu, waarom denk je dan dat ze goed opgevoed werden?

Door Tweakers user rickboy333, woensdag 15 juli 2020 18:20

stuiterveer wrote on Wednesday 15 July 2020 @ 12:56:
[...]


En hoppa, daar gaan we. Feminisme is niet "mannen zijn kut, vrouwen zijn beter", maar (sociale) gelijkheid voor beide sekses. Daar zit hem ook de kromheid van je slogan. Daarnaast, de reacties van de bizar kleine subset aan mannen hier zijn niet representatief voor het geslacht zelf (laten we overigens niet vergeten dat het geslacht niet uitmaakt voor de onzin die iemand kan spuwen, ik heb ook genoeg vrouwen rare dingen horen zeggen of zien doen). Discriminatie ten top, goed bezig. Let ook vooral niet op de mensen die iets positiefs zeggen over je idealen, want die mannen zijn natuurlijk ook gewoon kut. Hoe durven ze positief te antwoorden!

En natuurlijk ga je domme berichten krijgen als je zo weinig "info" plaatst en dan de reacties opengooit. Wat verwacht je dan, dat iedereen maar "ja" en "amen" roept terwijl je overkomt als een troll?
Omdat dit soort "feministen" helemaal geen feministen zijn, maar woman supremists die het liefst zien dat deze samenleving veranderd in een metriarchie waarbij voornamelijk vrouwen het vood het zeggen krijgen.

Maar goed, wss is het nooit de intentie geweest van TS om een maatschappelijke discussie op te zetten. Wss is dit bait om screenshotjes te maken zodat TS deze "seksistishe" berichtjes kan delen op de SJW facebook "kijk eens hoe seksistish Tweakers is".

Door Tweakers user HertogJan, donderdag 16 juli 2020 12:24

Zie andere blog.

Door Tweakers user analog_, donderdag 23 juli 2020 19:29

Beetje triestige gedachtegoed. Begrijpen jullie dat je maar toevallig een lul aangeboren hebt. Maar als het niet de schuld v/d vrouwen is, gelukkig zijn er ook nog buitenlanders waarop je kan afgeven.

[Reactie gewijzigd op donderdag 23 juli 2020 19:30]


Door Tweakers user 3raser, vrijdag 24 juli 2020 13:55

Caseum schreef op woensdag 15 juli 2020 @ 14:43:
Maar gewoon puur objectief gekeken.

De site is niet beter te omschrijven als waardeloos.
- Alleen een slider als homepage.
- Een gigantisch groot menu waar je alleen maar ergens heen kunt navigeren als je precies op de tekst klikt..
Waarschijnlijk gemaakt door een vrouw...

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.